คิมอูซอก สุดประทับใจนีอาไทย เติมเต็มความสุข ให้กันและกันอย่างสุดซึ้งในงาน KIM WOO SEOK 1st FANMEETING in BANGKOK : NNN

KIM WOO SEOK 1st FANMEETING in BANGKOK

จบลงไปอย่างสุดประทับใจกับงาน KIM WOO SEOK 1st FANMEETING in BANGKOK : NNN เมื่อวันที่ 6 สิงหาคม ที่ผ่านมา ณ ธันเดอร์โดม เมืองทองธานี สำหรับแฟนมีตติ้งในรูปแบบออฟไลน์อย่างเป็นทางการในฐานะศิลปินเดี่ยว และนี่ยังเป็นครั้งแรกที่นีอาชาวไทย ได้เจอ คิมอูซอก (Kim Woo Seok) อย่างเป็นทางการอีกด้วย

ก่อนที่เขาจะได้เจอะเจอกับเหล่านีอาไทยในงานแฟนมีตติ้ง หนุ่ม คิมอูซอก ก็ได้เปิดโอกาสให้สื่อมวลชนไทยสัมภาษณ์ อย่างใกล้ชิด ในงานแถลงข่าว โดยงานจัดขึ้น ณ Exclusive Lounge,ชั้น F รร. Grande Centre Point ทองหล่อ (สุขุมวิท 55) ซึ่ง หนุ่มคิมอูซอกก็ได้เผยว่า ที่ผ่านมาได้มีแฟนมีตติ้งที่เกาหลีไปแล้ว แต่ไม่ได้มาประเทศไทยมานาน ได้กลับมาในฐานะศิลปินเดี่ยวครั้งนี้ครั้งแรกด้วย รู้สึกโชคดีมากๆ ที่ได้มีโอกาสมาเจอนีอาชาวไทยแบบนี้ ตอนนี้สถานการณ์โควิดดีขึ้น แต่มันยังไม่ได้จบไป แต่ก็ยังรู้สึกดีมากๆ ที่วันนี้ได้มีโอกาสมาประเทศไทย ได้มาเจอ แฟนๆ ชาวไทยแบบนี้ แม้ว่าเราอาจจะอยู่ไกล แต่ใจเราอยู่ใกล้กัน และตัวเขาก็ได้ฝากถึงเหล่านีอาไทยอีกว่า “ฝากถึงนีอาไทยทุกคนนะครับผมรู้สึกดีมากๆ ที่เราจะได้เจอกันแล้ว ผมตื่นเต้นมากๆ ผมจะโชว์อย่างเต็มที่ สัญญาว่างานจะสนุกแน่นอน อยากให้ทุกคนมารอเจอผมในงานนะครับ ‘รักนะ จุ๊บๆ’”

KIM WOO SEOK 1st FANMEETING in BANGKOK KIM WOO SEOK 1st FANMEETING in BANGKOK

และแล้วก็ถึงเวลาที่นีอาไทยจะได้พบเจอกับคิมอูซอกแล้ว สำหรับแฟนมีตครั้งนี้ได้ถูกเล่าผ่านคอนเซ็ปต์อย่าง NNN โดยย่อมาจากคำว่า Now, Near, Nia งานนี้เหล่านีอาเองก็ทั้งสนุก มีความสุข และหัวเราะไปกับ กิจกรรมและเกมต่างๆ ที่ ตัวเขาเตรียมมาให้แบบจัดเต็ม ไม่ว่าจะเป็น CORNER : NNN Now Near Nia เป็นการเลือกตอบคำถามจากโพสอิทที่แฟนๆ ตั้งใจเขียนให้เขาโดยเฉพาะ และต่อด้วย CORNER : ดอกเพโกนีโอ กทซึ พีออซึมิดา สำหรับคอร์เนอร์นี้ก็เป็นเกมที่คิมอูซอก จะต้องเล่นเกมเพื่อให้ดอกบีโกเนียบานให้ได้

ครบทั้ง 5 ดอก ซึ่งเขาต้องเล่นเกมเพื่อที่จะผ่านให้ได้ 5 มิชชั่นนั่นเอง และกว่าจะผ่านแต่ละมิชชั่นก็เรียกเสียงเชียร์ และเสียงหัวเราะ จากแฟนๆ ทั้งฮอลล์ และในที่สุดเขาก็สามารถทำมิชชั่นทั้ง 5 มิชชั่นได้สำเร็จ และ มอบรางวัลสุดพิเศษให้เหล่านีอานั่นก็คือ Photo Time โดยเขาได้เดินไปโพสท่าต่างๆ เพื่อให้แฟนๆ ทุกคน ได้ถ่ายรูปกัน แบบหนำใจกันไปเลย

นอกจากแฟนๆ จะสนุก และมีความสุขกับเกมและกิจกรรมต่างๆ แล้ว แฟนมีตติ้งในครั้งนี้ คิมอูซอก ก็ขนเพลงเพราะๆ มาร้องให้ฟังแบบจุกๆ ถึง 8 เพลงด้วยกันไม่ว่าจะเป็นเพลง Sugar, Switch, What are you up to tonight?, Ghostin’, Red Moon, Shame, What More Can I Do? และ Better เรียกได้ว่าเป็นงานแฟนมีตติ้งที่ครบรสจริงๆ แน่นอนว่าเวลา แห่งความสุขมักจะผ่านไปเร็วเสมอ ส่งท้ายงานแฟนมีตติ้งของของหนุ่มคิมอูซอก ด้วยโปรเจกต์ซึ้งๆ จากนีอาไทยที่ทำเอา เจ้าตัวถึงกับกลั้นน้ำตาเอาไว้ไม่อยู่ พร้อมทั้งเผยความในใจที่มีต่อนีอาไทยที่ส่งความรักมาให้เสมอ

KIM WOO SEOK 1st FANMEETING in BANGKOKKIM WOO SEOK 1st FANMEETING in BANGKOK

“ถึงตอนนี้ที่ผมได้เป็นศิลปินเดี่ยว ผมรู้ว่าผมยังไม่ได้เก่งมากหรือดีพอ ขอบคุณที่รักผมเสมอมา ผมเคยคิดว่าผมน่าจะชินที่ต้องอยู่คนเดียวแล้ว แต่พอวันนี้ผมรู้แล้วว่าการอยู่ด้วยกันมีความสุขมากกว่า แสดงว่าที่ผ่านมาผมอาจจะทำตัวเหมือนชิน เหมือนมีความสุข แต่อาจจะรู้สึกเหงามากกว่าพอวันนี้ผม อยู่ด้วยกันกับทุกคนรู้สึกมีความสุขมากกว่า ขอบคุณที่อยู่ด้วยกัน ขอบคุณที่ส่งความรักอันอบอุ่นมาให้ผมนะครับ ผมมีกำลังใจที่จะสู้ต่อไปเพราะความรักของทุกคนที่ส่งมาให้บางทีทุกคน ก็อาจจะรู้สึกท้อ หรือเหนื่อยผมก็หวังว่าผมจะเป็นเหตุผลที่ทำให้ทุกคนยิ้มได้ แม้ว่าจะเป็นแค่มีตเดียว รักทุกคนมากๆ ครับ อยากจะบอกทุกคนว่า ไม่ว่าจะเป็นแฟนชาวเกาหลี ชาวไทยหรือไม่ว่าจากประเทศไหน อยากจะขอบคุณทุกคนมากจริงๆ เพราะว่าความรักของทุกคนทำให้ผมได้มีโอกาส ยืนบนเวทีใหญ่ๆ แบบนี้

งานนี้ทั้งหนุ่มคิมอูซอก และนีอาไทยต่างก็ได้รับพลังใจ และความสุขกลับไปแบบเต็มเปี่ยม พร้อมด้วยความทรงจำดีๆ กับแฟนมีตติ้งครั้งแรกในครั้งนี้ไปอีกนาน งานนี้ต้องขอปรบมือให้กับผู้จัด BE HEAR NOW KPOP (บี เฮียนาว เคป็อป) ที่ทำให้งานดีๆ เช่นนี้เกิดขึ้นมาได้ และงานดีๆ ยังไม่หมดแค่นี้ รอติดตามความฟินแบบชุดใหญ่กับงานครั้งต่อไปได้ที่

WWW.FACEBOOK.COM/BEHEARNOWKPOP | TWITTER: @behearnowkpop

……………………………….

KIM WOO SEOK 1st FANMEETING in BANGKOK

KIM WOO SEOK Impressed by Thai Nia, who is filled with happiness Give each other a deep appreciation at

KIM WOO SEOK 1st FANMEETING in BANGKOK: NNN It ended in a very impressive way with KIM WOO SEOK 1st FANMEETING in BANGKOK: NNN on August 6th at Thunder Dome, Muang Thong Thani. This is also the first time that Thai Nia met KIM WOO SEOK.

Before he met with Thai Nia at the fan meeting, KIM WOO SEOK gave the opportunity for Thai media to interview him. closely at the press conference. The event was held at the Exclusive Lounge, F Floor, Grande Center Point Thonglor School (Sukhumvit 55).

KIM WOO SEOK 1st FANMEETING in BANGKOK

which talented KIM WOO SEOK revealed. In the past, I had a fan meeting in Korea. But I haven’t been to Thailand for a long time. I consider myself extremely fortunate to have this opportunity to visit Thailand now that the COVID situation is improving. But it’s not over yet. I still feel great. Today I have the opportunity to come to Thailand to meet Thai fans like this, although we may be far away. But our hearts are close together and he also gave to these Thai Nia that “To all Thai Nia, I feel very good. I believe we will meet again soon. I’m so excited that I will show to the fullest promise that the work will be fun for sure. I want everyone to come and see me at the event. ‘I love you xoxo’

And then it’s time for Nia Thai to meet with Kim Woo Seok. For this fan meeting, it has been told through a concept like NNN, which stands for Now, Near, Nia. He also had fun, was happy, and laughed with him. Activities and games that

KIM WOO SEOK 1st FANMEETING in BANGKOK

He has prepared a full format, whether it is corner: NNN It is now near Nia, which is a choice of answering questions from the post-it fans.

I intended to write specifically for him, and continued with Corner: For Pegoneo flowers, Kotsu pi osumida, for this corner is a game that Kim Woo Seok has to play a game to get all five begonias to bloom, which you have to play in order to pass five missions. and prior to passing

Each mission calls for cheers. and laughter from the fans of the whole hall, and finally he was able to complete all 5 missions. Giving Nia a special prize is Photo Time, where he walks and poses for all the fans to take pictures of. Like each other,

KIM WOO SEOK 1st FANMEETING in BANGKOK

In addition to the fans having fun and having fun with games and activities, in this fan meeting, Kim Woo Seok also sang beautiful songs. Le’s sing along to 8 songs like Sugar, Switch, What are you up to tonight?, Ghostin’, Red Moon, Shame, What More Can I Do? and Better can be called a truly full-fledged fan meeting event. Of course, happiness, like time, passes quickly. At the end of the fan meeting  the young Kim Woo Seok with a profound project from Thai Nia that made He couldn’t even hold back the tears. as well as revealed his heart towards Nia Thai, who always sends love.

I only know that I’m not very good or good enough. Thank you for always loving me. I used to think that I should have gotten used to being alone. But today I know that being together is happier. It demonstrates that in the past I may have acted as if I was used to being happy, but today I may be feeling more lonely than usual. Being together with everyone feels happier. Thank you for being together. Thank you for sending me your warm love. I have the strength to keep fighting because of the love of everyone sent to me, perhaps everyone. You may feel discouraged. Or tired. I hope that I will be the reason to make everyone smile. Even though it's just one meeting, I love everyone very much. Whether it's a Korean fan, Thai people, or from any country, I really want to thank everyone. because everyone & love gave me a chance. Standing on a big stage like this.”

KIM WOO SEOK 1st FANMEETING in BANGKOK

Through this event, both Kim Woo Seok and Nia Thai have been empowered. And happiness returned to fullness with good memories. with the first fan meeting, this time for a long time. This event must be applauded by the organizers of BE HEAR NOW KPOP (B Heiano K-Pop). That makes good work. This can happen, and the good work doesn’t end here. I am looking forward to following a large set of fins with the next event at

TWITTER: @behearnowkpop | WWW.FACEBOOK.COM/BEHEARNOWKPOP

Leave a Reply